Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gelegenheidsdominee

Voor onafhankelijke steun, begeleiding en vertrouwen in mooie of moeilijke tijden

zie ook:

Stervensbegeleiding

 Uitvaartbegeleiding 

"Om verder te kunnen is doorleving en verwerking van verdriet nodig"

Het verdriet

Verdriet kent veel oorzaken en heeft veel gezichten. Geen enkel verdriet is te vergelijken met een ander verdriet, ook niet als het gaat om dezelfde oorzaak. Want iedereen beleeft verdriet op zijn of haar manier. Verdriet is zo veel omvattend en zo persoonlijk dat het moeilijk is er woorden aan te geven.


Iemand heeft ooit gezegd: “De stilte spreekt een taal die niet met woorden gezegd kan worden.”


Het overlijden van een geliefde brengt intens verdriet. Bij verdriet spelen verschillende zaken een rol zoals verwarring, erkenning en herkenning, onbegrip en eenzaamheid, onverwachte emoties, geloof en twijfel, meervoudig verdriet: bij elk nieuw verdriet kom ook oud verdriet boven van kortere of langere tijd geleden. Om verder te kunnen is doorleving en verwerking van verdriet nodig.


Ik wil u hier graag bij helpen door een stukje met u mee te wandelen in dit proces. Ik doe dit door praktische adviezen en samen te zoeken naar troost vanuit de troost die God ons wil bieden.